Tarkista, onko tietokoneellasi tärkeitä asiakirjoja

Kaspersky Password Manager auttaa säästämään aikaa ja tarkistaa, onko laitteellasi arkaluontoisia tietoja sisältäviä tiedostoja. Sovellus hakee JPEG-, PNG- ja BMP ja PDF-tiedostoja, jotka sisältävät tekstiä. Haussa löytyneet tiedostot analysoidaan ja asetetaan kategorioihin. Voit tarkastella hakutuloksia, valita säilöön lisättävät asiakirjat ja muuttaa asiakirjaluokkia.

Kaspersky Password Manager tukee seuraavia asiakirjaluokkia:

Huomaa: Haun aikana Kaspersky Password Manager ohittaa salasanalla suojatut PDF-tiedostot, yli 20 Mt suuruiset PDF-tiedostot ja yli 100 Mt suuruiset kuvat, joiden tarkkuus on alle 256x256 pikseliä tai yli 40 Mp.

Jos kuva on liian suuri, Kaspersky Password Manager pakkaa alkuperäisen kuvan ennen kuin se lisää kuvan säilöösi. Jos kuvan alkuperäinen koko on yli 100 Mt, Kaspersky Password Manager ei voi pakata sitä. Kuvan lopullinen koko säilössä on enintään 6 Mt. PNG- ja BMP-kuvat muunnetaan JPEG-muotoon.

Ennen kuin haun aikana löydetyt asiakirjat lisätään säilöösi, Kaspersky Password Manager kehottaa sinua poistamaan alkuperäiset tiedostot laitteeltasi turvallisuussyistä. Jos tarvitset asiakirjoja säilöstäsi, voit viedä ne laitteellesi milloin tahansa.

Tarkista, onko tietokoneellasi tärkeitä asiakirjoja